Valoni lahet nudo? Kështu reagojnë vajzat në Big Brother Vip

Valon Shehu është një nga banorët më të ri në shtëpinë e Big Brother Vip.

Këngëtari dhe kitaristi nga Gjakova i është bashkangjitur shtëpisë së famshme në Shqipëri.

Ai në videoklipin e tij të prezantimit ka shënjestuar Beniadën duke thënë se i duket si femra më seksi aty brenda.

Ndërkohë ai po mundohet mjaft shumë ti afrohet asaj, ani pse Beniada nuk është se po shpreh pëlqim të ndërsjelltë.

Sot gjatë bërjes dush Valoni ka befasuar vajzat pasi që banori nga Gjakova është larë nudo. Padyshim vajzat nuk e pritën mirë këtë veprim nga ai.