Mbesa e ish-presidentit të Shqipërisë, zbulon gjithë gjoksin në “Big Brother VIP”

Beniada Nishani ka marrë vëmendje me dukjen.

Ajo sonte ka veshur një fustan me ngjyrë të bardhë me dekolte të hapur.

Beniada, mori vëmendje me gjoksin e cila siç duket paksa e ka tepruar me ekspozimin.

Ndryshe, sonte do merret vendimi për Beniadën se a do vazhdoj qëndrimin në shtëpi apo jo dhe për këtë ka vendosur publiku.