Florian Marku bëhet baba

Bosieri  Florian Marku është bërë baba për herë të parë, teksa ka ardhur në jet edhe djali i tij, që ka vendosur ta quaj Matin.

Këtë moment e ka bërë publik vetë boksieri nëpërmejt një postimi në rrjetet sociale ku tregon dhe emrin e zgjedhur për të voglin e tij, raporton albeu.

Marku falenderon Zotit që e solli djallin e tij në të njëjtën ditë që gruaja ka ditëlindjen. Dy gëzime në një ditë për boskierin tonë që këtë herë fitoi gëzimin më të madh të jetës së tij personale.