Georgina Rodriguez është një nga femrat më të bukura po ashtu ndër më të njohurat dhe kjo falë yllit portugez Kristiano Ronaldo.

Pasi ajo u njoh me të i ndryshoi jeta tërësisht dhe nga një shitëse e thjeshtë tani është shndërruar në një “princeshë”.

Por si dukej ajo përpara se të lidhej më Ronaldon?

Një video është duke qarkulluar teksa ajo punonte në një nga dyqanet e Guçit si shitëse. Me një trup aspak joshëse, buzë të vogla, flokët kafe, vetulla të holla, pra thjesht një njeri i zakonshëm.

Disa nga reagimet më pikante të ndjekësve janë: “Tani është ajo që blen tek Guçi”, “Sa hyjnore është” apo “Hirushja e vërtetë”…

Në këtë rast hyn në lojë shprehja: “Nuk je e shëmtuar, por thjesht e varfër”, ndryshe nuk mund të shpjegohet ndryshimi radikal i Georginës.