Gazetarja e sportit shkëlqen gjysmë e zhveshur në det

Sapo ka përfunduar edicioni në Serie A-në italiane dhe gazetarja e famshme, Diletta Leotta ka vendosur të shkojë në pushime të merituara larg qytetit dhe stadiumeve.

Ajo po e shijon detin me të dashurin e saj, Jan Jaman, derisa ka ndarë fotografi së bashku me të.

Gazetarja italiane e sportit po argëtohet me aktorin turk në Kapri dhe po e shijon luksin.

Pavarësisht zërave për një ndarje të mundshme mes tyre, dashuria mes Jan dhe Dilettës po shtohet nga dita në ditë.